FOREDRAG

Book et foredrag

Kaj Joensen (f.1975) arbejder som politisk journalist på Christiansborg og driver Det Færøske Nyhedsbureau:

Hovedsageligt arbejder jeg med Færøerne, rigsfællesskabet og Arktis, og har siden 2012 leveret nyheder til færøske, grønlandske og danske medier.

Før min tid på Det Færøske Nyhedsbureau var jeg i en årrække tv-vært, redaktør og reporter på Kringvarp Føroya (Færøernes public-service station) Jeg leverer stadig indslag til færøsk tv- & radio og tager med jævne mellemrum rum til Færøerne for at dække politik og andre aktuelle emner. 

Karrieren har givet mig mulighed og erfaring til at formidle tunge emner på en let og forståelig måde – og derfor kan jeg med nogenlunde sikkerhed love, at man som publikum ved foredragets slutning har en bedre indsigt i Færøerne som helhed, end man havde på forhånd. 

Vil du høre mere om Færøerne, tilbydes der nogle foredrag, hvor man blive klogere på Færøerne. Her er to eksempler på et foredrag:

Færøerne og Arktis

Hvilke udfordringer kan det have for et afsides øsamfund, at stormagterne nu vender deres øjne mod Nordatlanten og Arktis.

Færøerne vil gerne tage mere ansvar for udenrigs- og sikkerhedspolitik. Foredraget belyser, hvilken betydning kan det få for rigsfællesskabet, og hvordan kan samarbejdet i rigsfællesskabet kan fortsætte.

Færøerne – formet af folket, historie og Nordatlanten

Færøerne anno 2022 er et moderne samfund med en høj levestandard. Men sådan har det ikke altid været. Øernes geografiske placering, lang fra alt og alle, har siden tidernes morgen haft stor indflydelse på folket og kulturen – for ikke at tale om relationerne til andre lande.

Foredraget kommer nærmere ind på, hvordan udviklingen til et fremgangsrigt land har set ud og hvilken rolle det har spillet for samme udvikling, at Færøerne er en del af rigsfællesskabet. 

Er du interesseret i et foredrag, send en mail eller kontakt mig telefonisk for at høre mere om pris osv. Foredraget kan også tilpasses jeres ønsker.

Send forespørgsel til: kaj@fonyhedsbureau.dk eller ring på 52 22 06 34